SKANDAL UOČI GOSTOVANJA SRBIJE U CRNOJ GORI! Uhapšen navijač! Policija HITNO REAGOVALA!

Autor:

Sport

27.03.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura pred meč "hrabrih sokolova" i Piksijevih "orlova".

SKANDAL UOČI GOSTOVANJA SRBIJE U CRNOJ GORI! Uhapšen navijač! Policija HITNO REAGOVALA!

Foto: Starsport

Uprava policije Crne Gore podnela je prekršajnu prijavu protiv jedne osobe zbog preprodaje ulaznica za fudbalsku utakmicu Crna Gora - Srbija, javljaju mediji u Crnoj Gori.

Ovu informaciju preneli su crnogorski mediji, dok se u saopštenju policije Crne Gore navodi sledeće:

Službenici Uprave policije su preduzimajući mere i radnje na procesuiranju osoba koje su tokom vikenda na društvenim mrežama obavljivale oglase o prodaji ulaznica za fudbalsku utakmicu Crna Gora - Srbija, protiv jedne podnijeli prekršajnu prijavu. Podgorička policija je nakon objave o prodaji dve ulaznice za fudbalsku utvrdili da je lice koje je napravilo objavu iz Bijelog Polja, te su u saradnji sa kolegama iz Bijelog Polja prikupljena obavještenja od S.A" - stoji u objavi iz policije.

Prema njihovim navodima izvesni S.A. kupio 13 ulaznica, od kojih je dve dao članovima porodice, posle čega je A.A. objavio da prodaje dve ulaznice za 180 evra!

Foto: Starsport

Vešović i Živković iz prethodnog okršaja Crne Gore i Srbije

Državni tužilac u osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog dela po kojem se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Policija je protiv A.A. podnela prekršajnu prijavu, zbog zbog počinjenog prekršaja iz člana 32 Zakona o javnom redu i miru.

Utakmica Crna Gora - Srbija igra se na stadionu pod Goricom od 20.45 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading