BUKARI U CENTRU PAŽNJE! Napustio Beograd, pa ODUŠEVIO planetu!

Autor:

Sport

27.03.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest fudbalera Crvene zvezde.

BUKARI U CENTRU PAŽNJE! Napustio Beograd, pa ODUŠEVIO planetu!

Foto: Starsport

Osman Bukari napustio je Beograd i pridružio se reprezentaciji Gane koju u ponedeljak od 18 časova čeka važna utakmica protiv Angole u četvrtom kolu kvalifikacija za Kup afričkih nacija.

Bukari je dolazak u domovinu iskoristio kako bi napravio jedan gest vredan pažnje koji je oduševio planetu.

Naime, fudbaler Crvene zvezde posetio je škole u koje je išao u Akri, te je svima donirao sportsku opremu.

Kako prenosi portal Ganasokernet, Bukari je poslao fudbalske lopte i po komplet dresova na dve adrese, u svoje osnovnu i srednju školu u prestonici Gane, istog imena "Kvahu Mamfe".

 

 

Dok su osnovci dobili zelene dresove na kojima piše Osman Bukari, srednjoškolci će u budućnosti moći da nose plavo-bele dresove sa imenom i prezimenom ovog igrača.

Nije Bukari lično uručio poklon đacima jer nije mogao da napusti kamp reprezentacije, ali je na svom Tviter nalogu najavio da će u budućnosti praviti još ovakvih akcija.

Gana se trenutno nalazi na prvom mestu svoje grupe kvalifikacija za Kup afričkih nacija sa sedam osvojenih bodova, tri više od Angole koja je na drugom mestu. 

Što se Osmana Bukarija tiče, on je u dresu Gane do sada odigrao devet utakmica na kojima se dva puta upisivao u strelce, a bio je deo tima koji je igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading