FS CRNE GORE IZDAO SAOPŠTENJE! Evo kako ide PRODAJA ulaznica za SPEKTAKL u Podgorici!

Autor:

Sport

27.03.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igra se večeras (20.45).

FS CRNE GORE IZDAO SAOPŠTENJE! Evo kako ide PRODAJA ulaznica za SPEKTAKL u Podgorici!

Foto: Starsport

reprezentativci Srbije

Fudbalski savez Crne Gore saopštio je danas da su rasprodate sve ulaznice za meč sa Srbijom u drugom kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

U saopštenju FSCG objavljenom na društvenim mrežama napominju da se očekuje fenomenalna atmosfera na stadionu u Podgorici.

Iz FSCG je još ranije saopšteno da kapacitet Gradskog stadiona u Podgorici iznosi 11.563 mesta. Čelnici ovog Saveza su apelovali na navijače da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava i transparenata uvredljive sadržine, pošto je meč Crna Gora - Srbija proglašen za duel visokog rizika.

Foto: Starsport

 

"Orlovi" su, podsetimo, na premijeri kvalifikacija za EP pre tri dana u Beogradu savladali Litvaniju 2:0 golovima kapitena Dušana Tadića i Dušana Vlahovića, dok je Crna Gora u Razgradu pobedila Bugarsku sa 1:0, pogotkom bivšeg napadača Zvezde Nikole Krstovića.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana večeras od 20.45 časova, a po dve provplasirane selekcije iz svih grupa izboriće plasman na Šampionat Starog kontinenta koji se 2024. godine održava u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading