LJUBIMAC GROBARA MORA NA SUD: Podneta tužba protiv košarkaša posle 10 godina - skakao prijatelju po stomaku u ritmu muzike!

Autor:

Sport

26.03.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje "Herald San" incident se dogodio 7. februara 2013. godine.

LJUBIMAC GROBARA MORA NA SUD: Podneta tužba protiv košarkaša posle 10 godina - skakao prijatelju po stomaku u ritmu muzike!

Foto: Starsport

Džok Lendejl (27) moraće da se pojavi na sudu u Australiji. Naime, njegov školski drugar Maks Džouns podneo je tužbu protiv nekadašnjeg igrača Partizana u kojoj navodi da ga je "Lendejl prebio i da je skakao po njemu u ritmu muzike" i to pre 10 godina. Sve to dovelo je do teških povreda zbog kojih je morao da ide na operaciju, prenose tamošnji mediji.

Republika

Foto: Starsport

Džok Lendejl

Kako saznaje "Herald San" incident se dogodio 7. februara 2013. godine. Lendejl je navodno oborio Džounsa na zemlju i onda skakao na njegov stomak u ritmu muzike koja se tada čula. Završio je Maks na operaciji i dijagnostikovano mu je optećenje kičme.

- Kao rezultat svega toga i nanetih povreda oštećeni nije mogao da se koncentriše na nastavak studija - navodi se u optužnici.

Lendejl je prvu sezonu kao profesionalni košarkaš proveo baš u Partizanu i sa klubom je osvojio Kup Koraća, a onda je otišao u Žalgiris. Vratio se na godinu dana u domovinu i igrao za Melburn junajted. Posle sezone u Australiji otišao je u NBA i potpisao za San Antonio, a sada igra za Finiks sa kojim ima ugovor od 1,5 miliona dolara koji ističe na kraju ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading