CELA JE NACIJA REPREZENTACIJA: Piksijeva Srbija dobila MOĆNU PODRŠKU od mališana sa Kosova!

Autor:

Sport

24.03.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vetar u leđa pred Litvance iz južne srpske pokrajine.

CELA JE NACIJA REPREZENTACIJA: Piksijeva Srbija dobila MOĆNU PODRŠKU od mališana sa Kosova!

Foto: FSS

Za naš najbolji nacionalni tim meč sa Litvanijom predstavlja novi početak i novi pokušaj da se kroz novi ciklus kvalifikacija "orlovi" konačno plasiraju na završnu smotru najboljih timova Starog kontinenta.

Očekuje se da će reprezentativci i selektor Dragan Stojković imati podršku više od 20.000 navijača sa tribina stadiona „Rajko Mitić“. Među onima koji su prešli dug put kako bi bodrili naš najbolji nacionalni tim su i mališani iz kosovsko pomoravskog okruga Kosova i Metohije. Više od 150 dečaka i devojčica biće smešteno na istočnoj tribini našeg najvećeg stadiona u nadi da će se radovati pobedi Srbije i osvajanju prva tri boda.

Našim „orlovima", selektoru Stojkoviću, stručnom štabu, kao i rukovodstvu, predsedniku Draganu Džajiću, potpredsedniku Branislavu Nedimoviću i ostalima u ime svih koji dolaze večeras iz naše južne pokrajine, mnogo sreće večeras i u kompletnim kvalifikacijama, poželeo je Nenad Vlajković, član Privremenog organa opštine Gnjilane uz najiskrenuju želju da će se svi zajedno barem još jednom videti krajem godine i proslaviti odlazak na EP u Nemačkoj. Dolazak dece na utakmicu obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading