IZNENAĐENJE ILI NE? Slavni fudbaler otkrio šta očekuje od Srbije u kvalifikacijama za EURO!

Autor:

Sport

23.03.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora se priznati da su "orlovi" bili miljenici sreće na žrebu.

IZNENAĐENJE ILI NE? Slavni fudbaler otkrio šta očekuje od Srbije u kvalifikacijama za EURO!

Foto: Starsport

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu su počele, a prvi mečevi u okviru grupe G će biti odigrani u petak, kada će selekcija Srbije na svom terenu dočekati Litvaniju, dok će se u Razgradu sastati reprezentacije Bugarske i Crne Gore.

Pred duel u Bugarskoj, koji počinje od 18 časova, oglasio se i Stevan Jovetić, koji je izneo svoja očekivanja od ove utakmice.

- Znamo dosta o Bugarima, nije prvi put da igramo s njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o tom timu. Podmladili su se, imaju novog selektora i dobre rezultate s njim na poslednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to - rekao je Jovetić.

Foto: Starsport

Stevan Jovetić u duelu sa Srbijom

Osim ove selekcije, u grupi su i Srbija, Litvanija i Mađarska, a Jovetić je dao svoj sud o tome ko je najbolja ekipa u grupi.

- Nije atraktivna, ali je veoma teška. Svaka ekipa je dobra. Srbija ima nešto više od svih, favorit je, ali svi smo u igri - rekao je Jovetić.

Podsetimo, prvi duel između Srbije i Crne Gore biće odigran već u ponedljak, 27. marta, kada će naša selekcija od 20 časova i 45 minuta gostovati u Podgorici.

Evropsko prvenstvo u fudbalu će biti odigrano 2024. godine u Nemačkoj, a naša selekcija juri prvi plasman na najveću evropsku smotru još od 2000. godine i prvenstva koje je održano u Francuskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading