POLICIJA POTVRDILA REČI GOLMANA! Napadači na Kljajića i dalje u bekstvu!

Autor:

Sport

23.03.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Novog Pazara Filip Kljajić napadnut je posle meča sa Kolubarom, zbog čega je napustio klub.

POLICIJA POTVRDILA REČI GOLMANA! Napadači na Kljajića i dalje u bekstvu!

Foto: Starsport

Superligaš sa obala Jošanice igra jednu od najboljih sezona u eliti, međutim, i pored toga je doživeo najcrnje trenutke u klupskoj istoriji.

Naime, posle utakmice sa Lazarevčanima i poraza 0:1, huligani su napali golmana i kapitena Filipa Kljajića, o čemu je nekadašnji čuvar mreže Partizana govorio za naš sajt.

Tokom jučerašnjeg dana, Pazarce su napustili predsednik Rasim Ljajić, koji je uputio izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici, kao i novi trener Feđa Dudić, pa klub i dalje traga za šefom stručnog štaba.

Republika

Foto: Starsport

 

U međuvremenu, novopazarska policija izdala je saopštenje povodom napada na Kljajića, u kome se kaže:

- Identifikovano je pet osoba, koje su učestvovale u incidentu. Nisu svi oni fizički napali oštećenog, već dvojica. Napad u jednom ugostiteljskom objektu, koji se zbio u sredu oko 13 časova, Kljajić je prijavio istog dana u popodnevnim satima. Nakon toga, policija je krenula u rasvetljavanje događaja. Napadači su u bekstvu i za njima se traga - stoji u saopštenju novopazarske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading