TADIĆ OSTAO ZATEČEN! Šokirao ga je OVAJ PODATAK!

Autor:

Sport

23.03.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider srpske reprezentacije Dušan Tadić izneo je viđenje predstojećeg meča sa Litvanijom (petak, 20.45) na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

TADIĆ OSTAO ZATEČEN! Šokirao ga je OVAJ PODATAK!

Foto: Starsport

Kapiten "orlova" i holandskog Ajaksa najavio je utakmicu sa Litvancima, koje je u pršlosti imao šansu da pobeđuje.

- Sećam se, igrali smo protiv njih pre 4-5 godina, tvrda su ekipa, verujem da će igrati defanzivno, mi ćemo igrati naš fudbal, napadački, da postižemo golove i uživamo u igri, mislim da smo prebrodili ono što je bilo na SP. Desilo se mnogo lepih stvari, uvek težimo da budemo bolji, imamo novi ciklus, idemo da nastavimo da igramo kako smo igrali, napadački i lepo, to nam je cilj, siguran sam da ćemo ga ostvariti - rekao je Dušan Tadić.

Kreator igre srpske selekcije ostao je šokiran na konstataciju da Srbija 24 godine čeka odlazak na Evropsko prvenstvo.

- To je poražavajuće za sve nas i šokantan podatak, svi smo u neverici kada se to pomene. Imamo priliku da ispravimo to. Treba da uživamo i da igramo kao što smo igrali, želimo to žarko i to ćemo ostvariti.

Republika

Foto: Starsport

 

Prokomentarisao je kapiten "orlova" i izbor novog rukovodstva FSS, kao i imenovanje Dragana Džajića za novog predsednika Saveza.

- Uvek smo fokusirani na fudbal i na igru kada dođemo ovde. Ne razmišljamo da li su bili izbori ili nisu, sav je fokus na fudbalu, niko ne razmišlja o drugim stvarima. Smeh, uživanje i pobeda - kratak je bio Tadić.

Novinara iz Litvanije interesovalo je šta vođa srpske selekcije očekuje od prvog rivala?

- Očekujem da se brani, da brane gol i da nas napadnu iz kontra-napada. Ali videćemo, na nama je da pokažemo da smo bolji, fokusiramo se na nas i naš fudbal i stil igre koji forsiramo bez obzira na to ko je rival - istakao je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading