IZVLAČIO ŽIVU GLAVU! Kljajić otkrio HOROR DETALJE iz Pazara: Ja sam POBEGAO, sprečite ludilo dok neko NE STRADA!

Autor:

Sport

23.03.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni golman prošao je kroz pakao.

IZVLAČIO ŽIVU GLAVU! Kljajić otkrio HOROR DETALJE iz Pazara: Ja sam POBEGAO, sprečite ludilo dok neko NE STRADA!

Foto: Starsport

Filip Kljajić

Totalno rasulo u Novom Pazaru.

I pored toga što klub sa Jošanice igra fenomenalnu sezonu te se trenutno nalazi na šestom mestu Superlige Srbije, poraz od Kolubare (0:1) bio je inicijalna kapisla za početak užasnih scena.

Navijači su rešili da uzmu stvar u svoje ruke, a najgore je prošao golman ekipe, Filip Kljajić. Podsetimo, simpatizeri kluba sa Jošanice prvo su isprozivali svoje igrače odmah posle utakmice protiv Kolubare, a pokušaj pomirenja završio se skandalom. 

Naime, Kljajića su huligani fizički napali, a iskusni čuvar mreže momentalno je napustio klub.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kljajić i fudbaleri Novog Pazara

 

Sada se, za naš portal, dotakao čitave situacije u kojoj je doživeo veliku i opasnu neprijatnost.

- Desilo se u sredu oko 12.30. U dogovoru sa ljudima iz kluba bio je plan da razgovaramo posle nesuglasica posle utakmice odigrane protiv Kolubare u subotu (0:1). Međutim, kada sam video da njih petorica, šestorica izlaze iz auta znao sam da tu od razgovora nema ništa. Vikali su da mi to nije Beograd, već Novi Pazar. Pretili su mi da će mi lomiti ruke i noge, da će mi kopati oči ako im slučajno još jednom budem protivrečio. Ispolivali su me i vodom. Posle su me terali da me snime kako im se izvinjavam. To sam i uradio, šta sam drugo mogao. Prišlo mi je kroz glavu da bih možda mogao da se sukobim pojedinačno sa svakim od njih, jer su oni obično jaki samo u grupi, ali ovako sam radio šta su hteli, bio sam trezven - počeo je u dahu Kljajić za naš portal, pa dodao:

- Posle sam otišao u iznajmljen stan u kojem sam živeo sa suprugom i ćerkicom, ali sva sreća pa su one u sredu bile u Beogradu. Plašio sam da izađem na ulicu, da me ne napadnu ponovo i učine nešto još gore. Došli su kod mene ljudi iz kluba i uveravali me da treba da ostanem, da će se sve smiriti. Rekao sam im da mi daju i deset dana da razmislim ja ne ostajem.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kljajić

 

Odvojio je potom Kljajić huligane od pravih navijača:

- Da se razumemo, Novi Pazar ima prave navijače koji vole klub, ali ima i ove "navijače" koji ne prezaju ni od čega i uglavnom prolaze nekažnjeno. Insistirao sam samo da napismeno dobijem raskid ugovora i da prema njima nemam više nikakve obaveze. To se i desilo, pa sam se spakovao i otišao. Sreća pa je blizu kraj sezone, preostaje mi sada da održavam formu i da pronađen novi angažman na vreme - rekao je, sada već bivši golman Novog Pazara.

Slučaj je stigao i do policije:

- Bio sam i u policiji da prijavim slučaj. Prepoznao sam sve koji su me napali, a od policije sam čuo da su im ti momci od ranije poznati kao problematični u gradu, da su već imali prestupe. Iskreno se nadam da će neko odgovarati. Ne zbog mene, ja sam pobegao, ali ovo ludilo se mora zaustaviti dok neko ne strada, da se ne desi nešto posle čega nema povratka. Kasno je ako ispune pretnje koje su meni uputili - istakao je Kljajić.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kljajić protiv Partizana

 

Za kraj, otkrio je nekadašnji golman Partizana i da je sada na sigurnom

- Sada sam na sigurnom, u Beogradu sa suprugom i ćerkom. Ponavljam, sreća da one taj dan nisu bile u Pazaru i da nisu preživele tu traumu, mada im ni ovako nije lako zbog onog što se meni desilo. U životu nisam pomislio da ovako nešto može da mi se desi. Prisustvovao sam mečevima gde navijači vređaju sa tribina fudbalere, uglavnom gostujuće, ali ovo je mnogo gore - zaključio je Filip Kljajić.

Tokom svoje karijere Kljajić je osim Novog Pazara i Partizana branio boje Hajduka sa Liona, Šumadije iz Jagnjila, Metalca, Rada, Teleoptika, grčkog Plantijasa i japanske Omije. Gde će nastaviti karijeru ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading