HULIGANI NAPALI SRPSKOG GOLMANA: Vređali ga na nacionalnoj i verskoj osnovi, pretili da će mu lomiti ruke i vaditi oči!

Autor:

Sport

22.03.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili."

HULIGANI NAPALI SRPSKOG GOLMANA: Vređali ga na nacionalnoj i verskoj osnovi, pretili da će mu lomiti ruke i vaditi oči!

Foto: Starsport

Kapiten Novog Pazara Filip Kljajić prepričao je za "Novosti" kako su ga pojedini "navijači" svog kluba maltretirali u sredu u jednom kafiću.

Podsetimo, simpatizeri kluba sa Jošanice prvo su isprozivali svoje igrače u subotu posle poraza od Kolubare na domaćem terenu, a pokušaj pomirenja u sredu se završio skandalom.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kljajić

- Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su se obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili - rekao je za "Novosti" Filip Kljajić.

Nekadašnji golman Partizana i mlađih kategorija Crvene zvezde se posle tri slobodna dana vratio u Novi Pazar, gde je generalni sekretar kluba Fikret Međedović organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću, u cilju pomirenja.

-  Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči!

O narednim potezima još nije odlučio.

- Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub - zaključio je Kljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading