ZVEZDA ZOVE! Jasna poruka IGRAČA: "Delije", hajde da PROSLAVIMO rođendan! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vigo, Kangva, Prucev i Kanga obratili su se navijačima.

ZVEZDA ZOVE! Jasna poruka IGRAČA: "Delije", hajde da PROSLAVIMO rođendan! (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije na večitom derbiju

Crvena zvezda proslavlja 78. rođendan, a fudbalski klub rešio je da uputi poziv navijačima na zanimljiv događaj.

Posle pobede protiv Partizana u 169. večitom derbiju (1:0) u kom su doneli radost svojim navijačima, crveno-beli su pozvali "delije" da 12. marta od 16 časova dođu na utakmicu Superlige protiv Novog Pazara kako bi zajedno proslavili rođendan kluba.

U video snimku pojavili su se stranci - Vigo, Kangva, Prucev i Kanga, te su pozvali navijače da zajedno proslave ovaj veliki datum.

Podsetimo, 4. marta 1945. godine osnovana je Crvena zvezda. Tog 4. marta 1945. godine prvu utakmicu u istoriji društva fudbaleri Crvene zvezde odigrali su protiv ekipe Prvog bataljona Druge brigade KNOJ-a i trijumfovali rezultatom 3:0. Tokom prve godine postojanja, Crvena zvezda je odigrala ukupno 36 mečeva. Zabeležila je 30 pobeda, nerešeno je bilo pet puta, a jedini poraz doživljen je u Temišvaru protiv Rumunije.

 

Prvi trofej prvenstva Srbije osvojen je 1946. godine, a sada Zvezda ima 32 titule, 25 nacionalnih kupova, Kup šampiona 1991. godine, Interkontinentalni kup, Dunavski kup, Srednjoevropski kup i još mnogo drugih trofeja sa raznih turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading