BRZA I EFIKASNA REAKCIJA POLICIJE: Identifikovani svi napadači koji su učestvovali u masovnom obračunu na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

23.03.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina napadača je vec privedena, a za ostalima se traga

BRZA I EFIKASNA REAKCIJA POLICIJE: Identifikovani svi napadači koji su učestvovali u masovnom obračunu na Novom Beogradu!

Foto: Privatna arhiva

Masovna tuča navijača

Masovna tuča navijača privrženih klubovima dva najveća fudbalska beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana odigrala se noćas u Novom Beogradu, a policija je uhapsila gotovo sve napadače.

Policija je brzim i efikasnim operativnim radom identifikovala sve napadače na Novom Beogradu. 

Policijski sluzbenici  PU za grad Beograd, UKP su brzim i efikasnim radom identifikovali i priveli u službene prostorije veći broj aktera događaja.

P.N. (30), P.P. (22), M.A. (23), J.M. (23), L.L. (24), G.D. (25), B.M. (16) i jos 5 maloletnih lica.

Kako saznaje portal Republika.rs, većina napadača je vec privedena, a za ostalima se traga.

Da  podsetimo, do sukoba je došlo kada u momentu kada su navijači Partizana igrali su košarku kada su ih iz žbunja navodno napali navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede. Među povređenima ima i dece, jedan mladić (30) je u teškom stanju i lekari Vojnomedicinske akademije mu se bore za život.

Prema saznanjima portala Republika.rs, navijači Crvene Zvezde su se pojavili držeći motke i sekire, a na rukama su imali rukavice kako bi sakrili tragove. Da bi prikrili svoje identitete nosili su i hirurške maske.

- Svi su imali bele dukseve i bele kapuljače na glavama, maske na licu, a većina je imala ogromne palice, a neki i sekire - svedočile su za portal Republika.rs komšije napadnutih mladića iz blokova na Novom Beogradu.

Napadači su, prema navodima svedoka, izleteli iz kola kojim su se dovezli ko zna iz kojih krajeva.

-  Bilo ih je sigurno 30, a verovatno i više. Isprebijali su crne, to jest navijače Partizana koji dominiraju u našem kraju gde pljačkaju, uništavaju, diluju drogu i vrbuju nove članove. Lično sam videla da momci od 19 i 20 godina vrbuju dečaka od 12 godina i daju mu instrukcije šta da uradi da bi pripadao grupi -  priča žena uznemireno. 

 

 

Napadači su prema svedočenju očevidaca zbrisali za pet minuta i ostavil užas za sobom.

- Pobacali su naokolo drvene i gumene palice i druge rekvizite za napad i pobegli pre dolaska policije. Bilo je jako puno policije po čitavom kraju i zatekli su horor scene. Stigle su i ekipe hitne pomoći da ukazuju pomoć povređenima - priča žena za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading