SRPSKOLIGAŠKO POJAČANJE: Posavac dobio igrača koji u veznom redu pravi razliku!

Autor:

Sport

23.03.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazarevićev dolazak će dosta značiti Posavcu!

SRPSKOLIGAŠKO POJAČANJE: Posavac dobio igrača koji u veznom redu pravi razliku!

Foto: Privatna arhiva

Ekipa Posavac Tišme, član Prve beogradske lige (grupa A) je za vreme zimskog prelaznog roka aktuelne sezone dosta toga promenila.

Republika

Dolaskom trenera Duška Bulaje, igrački kadar je u velikoj meri izmenjen. Novi šef stručnog štaba je imao potpunu slobodu u izboru igrača, pa je zajedno sa njim stiglo i dosta novajlija. 

Prolećni deo prvenstva Posavac je startovao na gostovanju ekipi Heroj Polet, sa kojom su podelili bodove. Proteklog vikenda su imali priliku da odmere snage sa liderom na tabeli, pred svojim navijačima i tu su pretrpeli minimalan poraz.

U toku aktuelne radne nedelje igrački kadar Posavca je dobio novo ime. Stefan Lazarević (23) je stigao u redove tima iz Boljevca i već se nalazi u trenažnom procesu. Reč je o igraču koji pokriva pozicije u veznom redu, prošao je mlađe kategorije škole fudbala Domunus, kasnije je nastupao za Budućnost (Dobanovci), dok je poslednji angažman imao u Radničkom iz Obrenovca. 

Šef stručnog štaba, Duško Bulaja je za naš portal povodom novog igrača kratko izjavio:

- Radi se o kvalitetnom fudbaleru, već sam kroz svega par treninga video da će nam dosta značiti njegov dolazak. Izlazi iz teže povrede, pa ćemo sa uključivanjem u rad i dostizanjem prave forme ići postepeno. Imaćemo strpljenja sa njim, njegov dolazak će sigurno podići kvalitet na sredini terena. 

Već za tri dana, priliku za određene minute imaće Lazarević u meču u kojem Posavac gostuje ekipi Dunava iz Velikog sela.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading