Zvezda Premijer lige UHAPŠENA! Fudbaler optužen za TRI SILOVANJA!

Autor:

Sport

23.03.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrao je u Kataru, a navodi se da je izvršio seriju teških zločina.

Zvezda Premijer lige UHAPŠENA! Fudbaler optužen za TRI SILOVANJA!

Foto: Tanjug/AP

Policija

Šta se dešava u svetu fudbala?

Malo, malo pa neko od igrača bude optužen za silovanje, a poslednje užasne vesti stižu nam sa Ostrva.

Neimenovani fudbaler koji nastupa u Premijer ligi optužen je za seriju silovanja i navodi se da je uhapšen, ali i dalje nema reči o kome se radi. Jasno je da je u pitanju velika zvezda jer su britanski mediji preneli da je igrao na poslednjem Svetskom prvenstvu u Kataru, a optužen je da je izvršio tri silovanja.

 

 

Silovanja za koja je sada optužen neimenovani fudbaler desila su se u aprilu 2021. godine i junu 2022. godine, dok je treća žena koja je sada svedočila otkrila da ju je fudbaler seksualno napastvovao u Herftfordširu u Engleskoj u februaru prošle godine. Britanski "San" objavio je da je optuženi iza rešetaka i da se istraga sprovodi.

Policija navodno već satima saslušava optuženog sportistu, a spominje se i da je on bio u pritvoru i u julu prošle godine.

I pored toga što je klub za koji nastupa sve to znao, nije želeo da ga suspenduje i on je tokom cele istrage koja traje već dugo ostao deo tima. Svetsku javnost zanima koji igrač je u pitanju i nema sumnje da će istina uskoro isplivati na površinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading