NOSILI RUKAVICE DA BI SAKRILI OTISKE: Ovako je počeo brutalni obračun navijača u Gandijevoj - izleteli su iz kola i nasrnuli (FOTO)

Autor:

Hronika

23.03.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima portala Republika.rs, navijači Crvene Zvezde su se pojavili držeći motke i sekire, i napali navijače Partizana.

NOSILI RUKAVICE DA BI SAKRILI OTISKE: Ovako je počeo brutalni obračun navijača u Gandijevoj - izleteli su iz kola i nasrnuli  (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Masovna tuča navijača

Masovna tuča navijača privrženih klubovima dva najveća fudbalska beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana odigrala se noćas u Novom Beogradu.

incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede. Među povređenima ima i dece, jedan mladić (30) je u teškom stanju i lekari Vojnomedicinske akademije mu se bore za život.

Kako smo ranije pisali, napadnuti su V. Ž. (13), M. B. (16), O. K. (17), N. P. (20), N. Ž. (22) i L. N. (15). V. N. je izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, odnosno da su imali crveno bele maske, a da su iz Surčina i Zemuna. Navodno, on je prepoznao jednog od napadača M. Č. (21). 

Prema saznanjima portala Republika.rs, navijači Crvene Zvezde su se pojavili držeći motke i sekire, a na rukama su imali rukavice kako bi sakrili tragove. Da bi prikrili svoje identitete nosili su i hirurške maske.

- Svi su imali bele dukseve i bele kapuljače na glavama, maske na licu, a većina je imala ogromne palice, a neki i sekire - svedočile su za portal Republika.rs komšije napadnutih mladića iz blokova na Novom Beogradu.

Napadači su, prema navodima svedoka, izleteli iz kola kojim su se dovezli ko zna iz kojih krajeva.

Bilo ih je sigurno 30, a verovatno i više. Isprebijali su crne, to jest navijače Partizana koji dominiraju u našem kraju gde pljačkaju, uništavaju, diluju drogu i vrbuju nove članove. Lično sam videla da momci od 19 i 20 godina vrbuju dečaka od 12 godina i daju mu instrukcije šta da uradi da bi pripadao grupi -  priča žena uznemireno. 

Napadači su prema svedočenju očevidaca zbrisali za pet minuta i ostavil užas za sobom.

- Pobacali su naokolo drvene i gumene palice i druge rekvizite za napad i pobegli pre dolaska policije. Bilo je jako puno policije po čitavom kraju i zatekli su horor scene. Stigle su i ekipe hitne pomoći da ukazuju pomoć povređenima - priča žena za portal Republika.rs.

Jutro nakon masovne tuče na Novom Beogradu vidljivi su tragovi jezivog sukoba. Na mestu gde je došlo do tuče i jutros su vidljivi tragovi krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading