PRVE SLIKE I SVI DETALJI TUČE NA NOVOM BEOGRADU: "Vandale" napale "Hijene", svuda tragovi krvi (FOTO)

Autor:

Hronika

23.03.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutro nakon masovne tuče na Novom Beogradu vidljivi su tragovi jezivog sukoba.

PRVE SLIKE I SVI DETALJI TUČE NA NOVOM BEOGRADU: "Vandale" napale "Hijene", svuda tragovi krvi (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Masovna tuča navijača

Masovna tuča navijača privrženih klubovima dva najveća fudbalska beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana odigrala se noćas u Novom Beogradu.

U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede. Među povređenima ima i dece, jedan mladić (30) je u teškom stanju i lekari Vojnomedicinske akademije mu se bore za život.

Jutro nakon masovne tuče na Novom Beogradu vidljivi su tragovi jezivog sukoba. Na mestu gde je došlo do tuče i jutros su vidljivi tragovi krvi.

Kako portal Republika.rs saznaje, napadnuti su V. Ž. (13), M. B. (16), O. K. (17), N. P. (20), N. Ž. (22) i L. N. (15).

V. N. je izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, odnosno da su imali crveno bele maske, a da su iz Surcina i Zemuna. Navodno, on je prepoznao jednog od napadaca M. Č. (21). 

N. P. i N. Ž. su sa povredama glave prevezeni na VMA, M. B. na UC, a V. Ž. u Kliniku “Tirsova”. 

U KBC Bežanijska kosa došli P. P.  (22), A. M. (23), M. J. (23) i L.L. (24). Oni su lekarima rekli da su “sami pali i da se nisu tukli”.

P.P. (22) ima prelom desne šake i razderotinu palca, razderotinu poglavine, A. M. (23) lake povrede nagnječenje noge, M. J. (23) prelom prsta i L. L. (24) prelom šake i nagnječenje poglavine. 

Do sukoba je došlo kada u momentu kada su navijači Partizana igrali su košarku kada su ih iz žbunja navodno napali navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

Pre nekoliko dana upravo u Novom Beogradu uhapšeni su navijači Partizana iz grupe "Vandal bojsi". Kod njih su tom prilikom pronađene drvene palice, fantomke i sprejevi za ispisivanje grafita, podseća Informer.

Izvor je tadaotkrio da su se ti navijači pripremali za tuču sa pristalicama suprotnog tabora. Upravo ovo je bio jedan od glavnih motiva za masovnu tuču koja se dogodila samo nekoliko dana nakon ovih priprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading