LEKARIMA REKLI DA SU SAMI PALI, A ONDA PRIZNALI SVE! ONI SU UČESTVOVALI U TUČI: Novi detalji krvavog masovnog obračuna navijača na Novom Beogradu (FOTO)

Autor:

Hronika

23.03.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U incidentu je učestvovalo četrdesetak navijača Crvene zvezde i Partizana.

LEKARIMA REKLI DA SU SAMI PALI, A ONDA PRIZNALI SVE! ONI SU UČESTVOVALI U TUČI: Novi detalji krvavog masovnog obračuna navijača na Novom Beogradu (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Masovna tuča na Novom Beogradu

Masovna tuča navijača privrženih klubovima dva najveća fudbalska beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana odigrala se noćas u Novom Beogradu.

U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede. Među povređenima ima i dece, jedan mladić (30) je u teškom stanju i lekari Vojnomedicinske akademije mu se bore za život.

V. N. koji je povređen u tuči, izjavio da je bio sa grupom navijača Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, odnosno da su imali crveno bele maske, a da su iz Surčina i Zemuna. Navodno, on je prepoznao jednog od napadaca M. Č. (21). 

N. P. i N. Ž. su sa povredama glave prevezeni na VMA, M. B. na UC, a V. Ž. u Kliniku “Tirsova”. 

U KBC Bežanijska kosa došli P. P.  (22), A. M. (23), M. J. (23) i L.L. (24). Oni su lekarima rekli da su “sami pali i da se nisu tukli”.

P.P. (22) ima prelom desne šake i razderotinu palca, razderotinu poglavine, A. M. (23) lake povrede nagnječenje noge, M. J. (23) prelom prsta i L. L. (24) prelom šake i nagnječenje poglavine. 

Kasnije su policijskoj patroli izjavili da su učestvovali u tuči.

Da podsetimo, do sukoba je došlo kada u momentu kada su navijači Partizana igrali su košarku kada su ih iz žbunja navodno napali navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading