ŠOK U PREMIJER LIGI: Raspad u klubu, ceh plaća čuveni trener?

Autor:

Sport

21.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari već nekoliko meseci ne funkcionišu.

ŠOK U PREMIJER LIGI: Raspad u klubu, ceh plaća čuveni trener?

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop i Antonio Konte

Fudbalski klub Totenhem saopštiće u naredna dva dana da li će italijanski trener Antonio Konte i dalje biti menadžer londonskog kluba, prenosi Skaj.

Konte ima ugovor sa Totenhemom do kraja sezone, ali britanski mediji navode da bi Italijan mogao da bude smenjen zbog loših rezultata u poslednjih nekoliko meseci.

Mediji takođe podsećaju i da je Totenhem eliminisan u osmini finala Lige šampiona od Milana, a u osmini finala FA kupa od Šefild junajteda.

Foto: Tanjug/AP

Antonio Konte i Hari Kejn, prva zvezda tima

Londonski klub je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige sa 49 boda, a tokom vikenda odigrao je 3:3 sa poslednjeplasiranim Sautemptonom. Skaj ističe da je Konte posle remija sa Sautemptonom izjavio da neki igrači rado ostaju u "zoni udobnosti" i da su "zadovoljni prosečnošću", bez obzira ko je trener.

Izvori bliski 53-godišnjem treneru ističu da su njegovi komentari odražavali ono što oseća već duže vreme, kao i da mu cilj nije bio napad na igrače i upravu kluba.

Predsednik Totenhema Danijel Levi će zajedno sa saradnicima u naredna dva dana da odluči da li će Konte ostati na mestu menadžera. U slučaju da Konte dobije otkaz novi menadžer londonskog kluba bi mogao da bude trener Ajntrahta Austrijanac Oliver Glasner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading