KONAČNO POBEDIO I TOTENHEM: Kejn SRUŠIO Notingem, Čelsi ušao u seriju!

Autor:

Sport

11.03.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su još četiri duela u okviru Premijer lige.

KONAČNO POBEDIO I TOTENHEM: Kejn SRUŠIO Notingem, Čelsi ušao u seriju!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema proslavljaju gol

Fudbaleri Totenhema su pobedili na svom terenu Notingem Forest sa 3:1 (2:0), čime su se delimično iskupili svojim fanovima nakon ispadanja u osmini finala Lige šampiona od ekipe Milana.

Do pobede u 27. kolu Premijer lige ih je predvodio Hari Kejn, koji je pogodio u 19. minutu, na asistenciju Pedra Pora, a zatim je u 36. duplirao vođstvo svog tima sa bele tačke. Pobedu je osigurao Heung Min Son pogotkom u 62. minutu, da bi konačan rezultat postavio Džo Voral u 83. minutu meča.

Do nove pobede je došao i Čelsi, koji je čini se izašao iz krize loših rezultata, pošto su sa 3:1 (2:1) slavili u Lesteru. "Plavce" je u prednost doveo Ben Čilvel u 13. minutu, ali je Patson Daka u 36. poravnao skor. Ipak, londonski tim ipak na odmor ide sa prednošću, pošto je Kai Haverc zatresao mrežu domaćina u šestom minutu nadoknade. Konačan rezultat je postavio Mateo Kovačić u 78. minutu,

Odigrana su još dva meča 27. kola, Everton je minimalnim rezultatom slavio na svom terenu protiv Brentforda, golom Dvajta Meknila u prvom minutu susreta, dok su Lids i Brajton podelili bodove (2:2). Strelci za domaće su bili Patrik Bamford i Džek Harison, dok su za "galebove" pogađali Aleksis Mekalister i Soli Marč.

Ranije tokom dana je Bornmut šokirao Liverpul, dok će poslednji meč subotnjeg programa odigrati Kristal Palas i Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading