NEMA KRAJA ČELSIJEVIM MUKAMA: Povredio se jedan od NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

28.02.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider "plavaca" mora na pauzu.

NEMA KRAJA ČELSIJEVIM MUKAMA: Povredio se jedan od NAJBOLJIH!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Čelsija Tijago Silva (38) povredio je ligamente kolena u porazu njegovog tima od Totenhema (2:0) u 25. kolu Premijer lige.

Brazilac je napustio teren u 19. minutu utakmice, a iz kluba nisu naveli koliko će iskusni defanzivac biti van terena. Međutim, prema navodima pojedinih medija, on će odsustvovati do šest nedelja. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijago Silva

- Pošto je doživeo povredu kolena u prvom poluvremenu utakmice protiv Totenhema, Tijago je obavio preglede po povratku u klupski trening centar u ponedeljak. Rezultati skenera potvrdili su da se radi o povredi ligamenata i on će sada obaviti rehabilitaciju sa klupskim medicinskim timom kako bi se što pre vratio na teren - stoji u saopštenju Čelsija.

Ukoliko se ostvare prognoze pojedinih medija, on će propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, kao i eventualno četvrtfinale, ukoliko se Čelsi bude plasirao.

Čelsi će narednu utakmicu u Premijer ligi igrati u subotu (16.00) na gostujućem terenu protiv Lidsa.

Susret s Totenhemom je bio treći vezani meč na kom Čelsi nije postigao pogodak, a mrežu protivnika  zatresli su samo šest puta na poslednjih 16 mečeva. Zbog toga navijači ovog kluba traže ostavku Grejema Potera, koji će verovatno poslednju priliku da sačuva posao imati 7. marta, u revanš utakmici osmine finala elitnog takmičenja. Prvi meč su Nemci rešili u svoju korist sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading