OPŠTE RASULO U TOTENHEMU: Najbolji igrač konačno NAPUŠTA klub!

Autor:

Sport

06.03.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanš sa Milanom ne čekaju u najboljem raspoloženju.

OPŠTE RASULO U TOTENHEMU: Najbolji igrač konačno NAPUŠTA klub!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Antonio Konte

Situacija u londonskom klubu već duže nije dobra, a atmosferu je dodatno pokvario poraz koji je Totenhem doživeo u meču 26. kola Premijer lige od ekipe Vulverhemptona (1:0).

"Pevci" se trenutno nalaze na četvrtom mestu engleskog prvenstva, a situacija nije mnogo bolja ni u Ligi šampiona, gde je tim Antonia Kontea poražen u prvom meču osmine finala od Milana sa 1:0, pa će ih u revanšu čekati težak posao ukoliko žele da prođu u osam najboljih timova Evrope.

Da situacija nije sjajna pokazuju i navodi brojnih britanskih medija, koji navode da je Danijel Levi, predsednik ovog kluba, spreman da proda Harija Kejna za 110 miliona evra, što u današnjem svetu i nije veliki novac.

- Levi neće ni da razmatra ponude, koje budu manje od 110 miliona evra za Kejna. Neće biti pregovora, obeštećenje može da bude plaćeno ili ne - navodi "Futbal insajder". 

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn u dresu Totenhema

Napadač Spursa ima ugovor sa timom do leta 2024. godine, ali nije nemoguće da u narednom prelaznom roku napusti klub, čime bi Totenhem makar nešto zaradio od njegovog odlaska.

Ranije je bio povezivan i sa prelaskom u Mančester siti, ali su se "građani" na kraju odlučili za Norvežanina Erlinga Halanda. Sada se čini da je za njegov dolazak najviše zainteresovan Mančester junajted, koji već godinama pokušava da dovede Kejna na "Old Traford".

Kejn je u Totenhem stigao 2004. godine iz Votforda, a od 2011. do 2013. bio je na pozajmicama u Lejtonu, Milvolu, Noriču i Lesteru. Za tim sa severa Londona je odigrao 422 meča, a  postigao je 268 golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading