SADA JE I DEFINITIVNO PUKLA LJUBAV! Mesi NAPUŠTA Svece! Ovo u blistavoj karijeri NIJE DOŽIVEO!

Autor:

Sport

20.03.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari sen Žermen je nastavio sa katastrofalnim rezultatima u ovoj sezoni, pa je posle eliminacije iz Lige šampiona, nokautiran od Rena na svom terenu.

SADA JE I DEFINITIVNO PUKLA LJUBAV! Mesi NAPUŠTA Svece! Ovo u blistavoj karijeri NIJE DOŽIVEO!

Foto: Tanjug

Ispromašivali su se Sveci u porazu od gostiju iz Bretanje, ali su uprkos tome igrači PSŽ-a aplauzima od strane navijača ispraćeni sa terena.

Svi osim Lionela Mesija! Zvanično najbolji fudbalera sveta, dobio je salvu zvižduka po završetku utakmice, kada se uputio ka svlačionici revoltiran novim porazom, što mu se u karijeri nije dogodilo.

Posle meča je dodatno poraslo nezadovoljstvo navijača Svetaca, dok Argentinac nije hteo da priđe saigračima u tradicionalnom pozdravu ispred ultrasa, već je potišten momentalno otišao u tunel.

Kamere su snimile zvižduke upućene Mesiju, pa je ovaj video vrlo brzo završio na društvenim mrežama gde ga je pogledalo preko milion i po ljudi.

Ovakav odnos sa navijačima samo će ubrzati odluku Lea, koji je odavno naglasio da želi promenu sredine i da neće ostajati na Parku prinčeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading