VELEOBRT: Poznato gde Lionel Mesi nastavlja karijeru?

Autor:

Sport

12.03.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je tema broj jedan u francuskim medijima.

VELEOBRT: Poznato gde Lionel Mesi nastavlja karijeru?

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Lionel Mesi slavi gol Anžeu

Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi postavio je dva posebna uslova čelnicima kluba iz Pariza za produženje ugovora sa šampionom Francuske, prenose francuski mediji.

Mesi ima ugovor sa PSŽ-om do 30. juna ovde godine, a ima pravo da pregovara i sa drugim klubovima. Rukovodstvo "svetaca" je ponudilo produženje saradnje argentinskom fudbaleru, ali Mesi još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, iako je situacija takva da šampion Francuske ima prednost u odnosu na rivale.

- Mesi daje prednost ponudi PSŽ-a, ali postavlja dva jasna uslova za produženje ugovora. Mesi traži platu od 40 miliona evra po sezoni i želi garanciju da će uvek da bude u startnoj postavi PSŽ-a bez obzira ko će da bude trener kluba. Argentinac želi da ostane u formi, jer planira da naredne godine igra na Kopa Amerika - navode francuski mediji.

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kilijan Mbape u dresu PSŽ-a

Argentinski novinar Cezar Luis Merlo tvrdi da Mesi želi da nastavi karijeru u redovima francuskog šampiona.

- Pozicija Mesija se do danas nije promenila, njegove namere su da ostane u PSŽ-u. Zakazani su sastanci za produženje ugovora, koji ističe 30. juna, kako bi se razradili pojedini detalji. Za sada se ne razmatraju nikakve druge destinacije - objavio je Merlo.

Pojedini mediji su objavili da bi Mesi ako ne postigne dogovor sa PSŽ-om mogao da se vrati u Barselonu ili da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji ili MLS ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading