MBAPE DONEO TRIJUMF U FINIŠU: PSŽ u Brestu ZALEČIO RANE i stigao na korak do titule! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda Parižana na severu Francuske.

MBAPE DONEO TRIJUMF U FINIŠU: PSŽ u Brestu ZALEČIO RANE i stigao na korak do titule! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kilijan Mbape

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su u gostima Brest sa 2:1 (1:1) u meču 27. kola francuske Lige 1.

Nakon što su tokom nedelje pretrpeli težak poraz u Minhenu od Bajerna, čime su još jednu godinu zaredom ostali bez šanse da se bore za trofej u Ligi šampiona, ekipa koju sa klupe predvodi Kristof Galtije je uspela da dođe do bitne pobede u prvenstvu i dodatno se približi osvajanju nove titule u Francuskoj.

Gost je prvi poveo, kada je Karlos Soler u 37. minutu pogodio, ali je samo šest minuta kasnije domaćin stigao do poravnanja preko Frenka Onorea. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

U nastavku smo videli konstantne napade Parižana, ređale su se šanse, a kada je delovalo da će Brest uspeti da izvuče bod, Kilijan Mbape je po ko zna koji put spasio PSŽ i u 91. minutu doneo trijumf svom timu.

Posle ove pobede, Pari Sen Žermen ima 66 bodova iz 27 mečeva, čak 11 više od Marseja, koji ima i meč manje. Sa druge strane, ekipa Bresta je na 15. mestu sa 23 osvojena boda i čeka ih duga borba za opstanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading