PREOKRET NA BANOVOM BRDU! Ključa u borbi za 2. mesto! Čuka brzo PRIZEMLJILA Zmajeve!

Autor:

Sport

19.03.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Voždovac sa 3:1 (1:1) u 27. kolu Mozzart Superlige Srbije.

PREOKRET NA BANOVOM BRDU! Ključa u borbi za 2. mesto! Čuka brzo PRIZEMLJILA Zmajeve!

Foto: Starsport

Nikad veća neizvesnost nije vladala u trci za drugo mesto u šampionatu Superlige, kome su najviše doprineli očajni rezultati Partizana.

Novi poraz crno-belih od Radnika, na najbolji način iskoristio je TSC i pobedom nad Lučancima pretekao ih na drugoj poziciji, dok je večeras Čukarički savladao Zmajeve posle preokreta i prišao Duljajevom timu samo na bod, odnosno, dva poena zaostatka za Topolčanima.

Do poslednjeg trijumfa, izabranici Dušana Kerkeza su stigli teže od očekivanog, jer je Voždovac poveo u 21. minutu, golom Burmaza sa "bele tačke".

Radost gostiju je, ipak, trajala samo 120 sekundi, pošto je Stefan Tomović već u prvom narednom ozbiljnom napadu doneo izjednačenje Čuki - 1:1.

Foto: Starsport

 

Slom Zmajeva usledio je u nastavku meča, a potpuno "pomračenje" desilo im se za svega šest minuta, kada su potpisali još dve kapitulacije.

Najpre je kapiten Brđana Marko Docić realizovao u 55. minutu drugi penal na utakmici, a prvi u korist belo-crnih, da bi šest minuta kasnije nekadašnji igrač Partizana Đorđe Ivanović stavio tačku na trijumf domaćina, postavivši konačnih 3:1.

Čukarički je na četvrtom mestu, ima 53 boda, jedan manje od Partizana, odnosno, dva koraka zaostatka za TSC-om i mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

 

Sa druge strane, Voždovac je ostao u "zlatnoj sredini", zauzima sedmu poziciju sa 39 bodova, šest više od Kolubare prvoj na mestu koje vodi u plej-aut.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading