EKIPE RAZOČARALE NAVIJAČE: Pune tribine prisustvovale meču u kojem igrači Mladosti i Orlovca nisu uspeli da zatresu mrežu!

Autor:

Sport

19.03.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Donje Trepče je sada lider na tabeli!

EKIPE RAZOČARALE NAVIJAČE: Pune tribine prisustvovale meču u kojem igrači Mladosti i Orlovca nisu uspeli da zatresu mrežu!

Foto: FK Mladost Preljina

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Moravičke okružne lige (grupa Sever) po rasporedu igran je duel u Preljini između ekipe Mladosti i Orlovca, koji je okarakterisan kao derbi kola. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, na toj utakmici mreže su ostale netaknute. 

Republika

Prvih 15 minuta susreta domaći igrači su imali loptu u svom posedu, ali bez nekih izraženih prilika kojima bi ugrozili gol protivnika.

Kako je vreme odmicalo, gostujući fudbaleri su se polako oslobađali pritiska i krenuli sa sa nešto ofanzivnijim pristupom na polovini protivnika.

Imali su igrači Orlovca dve odlične prilike, prvu posle greške odbrane, dok je druga proizašla iz akcije, ali je golman domaćih Ivan Topalović odlična reagovao u obe situacije.

Pred kraj prvog poluvremena igrači Mladosti iz izrađene akcije stižu do situacije da šutiraju ka golu Dragovića, ali je isti udarac završio u gol aut.

Republika

Foto: FK Mladost Preljina

Pune tribine u Preljini

Posle desetominutne pauze, igrači su tokom drugog poluvremena vodili veliku borbu pretežno na sredini terena. Gotov da nije bilo izrazitih šansi pred golovima, sem nekih udaraca iz ugla koje su bez većeg problema rešavali golmani.

Jedna jako borbena utakmica završena je bez golova, gosti su možda imali nešto konkrentije prilike u nekim trenucima, ali iste nisu uspeli da realizuju.

Mladost (Preljina) - Orlovac (Mrčajevci) 0:0

Mladost: Topalović, Marjanović, Gojković, Bujošević, F. Ševarlić, Jakovljević, Tomić (od 85' V. Pavlović), D. Pavlović (od 80' M. Ševarlić), Krivokuća (od 67' Drobnjaković), Gavrilović

Orlovac: Dragović, L. Milošević, Radić, Šarac, Minić (od 46' Vasilić), Ćirković (od 90' Milinković), Alempijević, Sedlarević (od 90' Savić), Reljić, D. Milošević, Popović

Ekipa Mladosti je ovim rezultatom spala na drugu poziciju i sada Zadrugar drži lidersko mesto sa dva boda više, dok je sastav Orlovca ostao na četvrtom mestu.

U sledećem kolu tim iz Preljine je slobodan, dok u Mrčajevce stiže trenutni lider, Zadrugar iz Donje Trepče.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading