UPLAŠIO SE SRBIJE: Đerdan Šaćiri ne dolazi u Novi Sad - Švajcarci ostali bez jednog najboljih igrača!

Autor:

Sport

19.03.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fudbaler iapk neće igrati protiv Belorusije.

UPLAŠIO SE SRBIJE: Đerdan Šaćiri ne dolazi u Novi Sad - Švajcarci ostali bez jednog najboljih igrača!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Švajcarske igraće protiv selekcije Belorusije, u Novom Sadu, svoj prvi meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naime, Belorusija je nominalni domaćin ovog duela, ali se zbog političke situacije ovaj meč prebacio u Novi Sad, što je zainteresovalo domaću javnost, pogotovo zbog konstantnih provokacija Đerdana Šaćirija i Granita Džake na mečevima sa Srbijom na prethodna dva Svetska prvenstva u fudbalu.

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri i Granit Džaka u dresu Švajcarske

Ipak, u drugom najvećem gradu naše zemlje nećemo videti Đerdana Šaćirija, ali ni golmana Gregora Kobela, koji će duel propustiti zbog povreda.

Selektor Murat Jakin biće bez Šaćirija i Gregora Kobela zbog povreda – saopštio je Fudbalski savez Švajcarske, uz napomenu da nijedan igrač neće zauzeti Šaćirijevo mesto, dok će umesto Kobela poziv da dobije golman Serveta Džeremi Frik.

Ovo će biti ozbiljan udarac za Murata Jakina, selektora "sajdžija", jer je Šaćiri jedan od najvažnijih igrača ove ekipe, a sa 112 nastupa u nacionalnom dresu nalazi se na samo sedam duela od obaranja rekorda. Sa druge strane, Kobel se vrlo verovatno ni ne bi našao među stativama, jer je prvi golman svakako Jan Zomer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading