BRUTALNO! Rade Bogdanović ŽESTOKO NAPAO Ivicu Ilieva: Sram da te bude, UVLAČIŠ se tim funkcionerima zbog zgrade koju si NAPRAVIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da mu kaže!

BRUTALNO! Rade Bogdanović ŽESTOKO NAPAO Ivicu Ilieva: Sram da te bude, UVLAČIŠ se tim funkcionerima zbog zgrade koju si NAPRAVIO! (VIDEO)

Foto: Starsport

Rade Bogdanović važi za osobu koja život živi po sistemu "što na umu, to na drumu".

Uvek kaže šta misli nekadašnji fudbaler klubova kao što su Željezničar, Pohang, Džef junajted, Atletiko Madrid, NAC Breda, Verder Bremen i Al Vahda, a sada se na tapetu našao nekadašnji funkcioner Partizana Ivica Iliev.

Iliev je istakao da uprava crno-belih nije kriva za rezultate i stanje u Humskoj, a Bogdanović mu je žestoko odbrusio!

- Sram da te bude onu zgradu što si na Vidikovcu napravio, zgradu gde ide tri, četiri sprata, ti si osam napravio na sportskom centru koji si nekad imao. To ti daje za pravo da pričaš i da se uvlačiš u gu***u tim funkcionerima. Što ne odu novinari da uslikaju onu zgradu, strvinu što si napravio, mene bi sramota bila da sutra neko priča da je moja - rekao je Rade Bogdanović.

 

 

Da li će doći do odgovora Ivice Ilieva ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, u srpskom fudbalu, a posebno u Partizanu, definitivno nikada nije dosadno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading