REPREZENTATIVAC U DILEMI: Milan ga mami Ligom šampiona, ali MILIONI stižu sa NEVEROVATNE adrese!

Autor:

Sport

13.03.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slatke muke za iskusnog fudbalera.

REPREZENTATIVAC U DILEMI: Milan ga mami Ligom šampiona, ali MILIONI stižu sa NEVEROVATNE adrese!

Foto: Profimedia

Profimedia

Vilfredu Zahi ugovor sa Kristal Palasom ističe na leto i otvara se mogućnost da prvi put u karijeri napusti ostrvski fudbal. Za usluge napadača reprezentacije Obale Slonovače interesuje se saudijski Al Itihad, koji je spreman da mu ponudi nešto više od 10.000.000 evra godišnje i to čisto, dakle sa već odbijenim porezom.

 

 

Kristal Palas neće ostati nedorečen i spreman je da obori klupski rekord u visini plate. "Orlovi" će pokušati da zadrže Zahu na Selhurst parku sa nešto više od 220.000 evra nedeljno, što je blizu 12.000.000 evra na godišnjem nivou. Ali reč je o bruto zaradi. Deo koji bi Zaha dobio na račun ne bi bio veći od 7.000.000.

Pišu pojedini engleski mediji da situaciju sa Zahom prati Milan. Igranje u Ligi šampiona moglo bi bude argument u ubeđivanju 30-godišnjaka gde da nastavi karijeru, pitanje je ipak, da li jači od novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading