LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Defanzivac ZAVRŠIO SEZONU - Piksi OSTAO bez štopera!

Autor:

Sport

13.03.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredna četiri meseca će biti van terena.

LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Defanzivac ZAVRŠIO SEZONU - Piksi OSTAO bez štopera!

Foto: Starsport

Nikola Maraš, srpski štoper koji nastupa za Alaves u Segundi, završio je sezonu zbog operacije, koju je morao da izvede nakon što mu je napukao meniskus kolena.

Srpski defanzivac trenutno nastupa za Alaves, u kom igra na pozajmici iz Almerije, a ove sezone je zabeležio 20 nastupa za ovaj tim. Ipak, sada je sezona za njega završena, što predstavlja veliki udarac za ovaj tim.

Nikola je karijeru započeo u Srbiji, gde je igrao za Rad, odakle je otišao u Portugal, gde je nastupao za ekipu Čavesa. Nakon toga je prešao u Almeriju, gde nastupa od 2020. godine, ali je uglavnom igrao na pozajmicama, i to u Rajo Valjekanu, a sada i u Alavešu.

Foto: Starsport

Nikola Maraš u dresu Rada

Ugovor sa Almerijom ima sve do 2024. godine, ali mu u klauzuli u ugovoru piše da će pojačati Alaves, ukoliko ovaj tim izbori plasman nazad u La Ligu.

Alaves trenutno zauzima petu poziciju u Segundi sa samo pet bodova manje od lidera Eibara, a kao preostale opcije na štoperskim pozicijama konkurišu Aleksandar Sedlar, Abdel Abkar i Viktor Laguardija.

Podsetimo, Maraš je svojevremeno imao i dva nastupa za reprezentaciju Srbije, pošto je 2016. i 2017. godine odigrao po jedan meč, i to u pirjateljskim duelima sa Katarom i SAD-om. Često se spominjalo da bi možda mogao i da se nađe na nekom od spiskova Dragana Stojkovića Piksija, ali sada je jasno da u narednom periodu nema ništa od toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading