GROM IZ VEDRA NEBA U ITALIJI: Šok transfer srpskog reprezentativca izazvao POTRES u Torinu!

Autor:

Sport

13.03.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazda kluba objasnio zbog čega je "papreno" platio Srbina.

GROM IZ VEDRA NEBA U ITALIJI: Šok transfer srpskog reprezentativca izazvao POTRES u Torinu!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Ivan Ilić

Urbano Kairo, predsednik Torina, otkrio je kako je klub prinudno prodao Sašu Lukića Fulamu, dok je transfer Ivana Ilića vredan 17 miliona evra realizovan na zahtev hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića.

Hteo sam da zadržim Lukića, ali on nažalost nije hteo da produži ugovor. I onda bismo ga izgubili za nula evra kao Andreu Belotija. To bi bila velika šteta. Sa Belotijem smo imali lepu stranicu u istoriji Torina koja se nije dobro završila. Ali preferiram da se sećam lepih stvari. Šta ako zatraži da se vrati nazad? Ipak, ne. Ta stranica je zatvorena - izjavio je prvi čovek "bikova", a potom je objasnio kako je srpski reprezentativni vezista završio u "gradu Fijata".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilić zamenio Lukića u Torinu

Taj transfer je urađen u dogovoru sa Jurićem. Nismo u tom trenutku čak ni mogli da ga priuštimo. Ali pošto je Jurić mislio da je to dobra priča, uspeli smo priuštili investiciju vrednu 17.000.000 evra. Odlučili smo da ga dovedemo iako je koštao mnogo. Delom zato i što nam je Jurić rekao da će u budućnosti vredeti mnogo više nego što smo sada platili - zaključio je Kairo.

Podsetimo da je 21-godišnji Nišlija nekada bio član Mančester sitija, koji ga je prodao Veroni za osam miliona evra, a dres "orlova" nosio je u sedam navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading