TEK ŠTO SE VRATIO U TIM! Pogba odmah napravio PROBLEME! Juventus KAZNIO Francuza!

Autor:

Sport

09.03.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se obradovali preterano u Torinu povratku Pola Pogbe, koji se posle osmomesečnog odsustva zbog povrede vratio u tim Stare dame.

TEK ŠTO SE VRATIO U TIM! Pogba odmah napravio PROBLEME! Juventus KAZNIO Francuza!

Foto: Tanjug/AP

Francuz je dočekao da zaigra u derbiju protiv Rome, kada je u 75. minutu zamenio srpskog reprezentativca Filipa Kostića.

Ipak, nije ni slutio da već u narednoj utakmici, za meč protiv Frajburga u osmini finala Lige konferencija, neće biti u kombinaciji.

Odlukom trenera Maksimilijana Alegrija, iskusni vezista je suspendovan, pošto je zakasnio na timski sastanak i zbog toga će biti izostavljen sa spiska igrača za duel sa bundesligašem.

Inače, Pol Pogba je za Juventusu već igrao od 2012. do 2016. godine kada je kada je na 178 mečeva dao 34 gola, osvojivši u tom periodu četiri Serije A, dva kupa i dva superkupa Italije.

 

 

Potom je rešio da se vratio u Mančester junajted, da bi se posle toga ponovo obreo među "bjankonerima". međutim, ove sezone je upisao svega dve utakmice u crno-belom dresu. 

Juventus se posle oduzimanja bodova i kazne FS Italije suočio sa borbom za izlazak u Evropu, pa se očekivalo da Pogba povratkom doprinese boljim rezultatima.

Umesto toga, Francuz je nastavio da pravi probleme...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading