SRAMOTA ME JE ZBOG PARTIZANA, NE MOGU DA GA GLEDAM: Legenda crno-belih OGORČENA na stanje u Humskoj!

Autor:

Sport

09.03.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašao sam sa stadiona u 75. minutu protiv Kolubare (1:1) jer ta igra nije moj klub, iritira me. Izgubio sam nadu da možemo da damo gol, kaže počasni predsednik crno-belih.

SRAMOTA ME JE ZBOG PARTIZANA, NE MOGU DA GA GLEDAM: Legenda crno-belih OGORČENA na stanje u Humskoj!

Foto: Starsport

Strmoglavi pad Partizana nije zaustavio ni Igor Duljaj, pa je Kolubara odolela u Humskoj (1:1) u 25. kolu Mozzart Superlige Srbije, a trener još čeka na prvi trijumf. Ako je poraz u 169. derbiju i mogao da se pripiše tome što je Crvena zvezda objektivno jača, prosipanje bodova protiv tima koji se bori da bude među osam i uđe u plej-of ispod je nivoa crno-belih.

Ono što još više brine je nepostojanje igre i voljnog momenta. Duljaj je čak spomenuo i strah i odsustvo samopouzdanja. Upravo takav Partizan niko ne želi da gleda, o čemu svedoče prazne tribine u Humskoj. Još jača poruka da bi neko trebalo da se zapita dokle tako jeste kada voljeni klub više ne može da gleda ni legendarni Ivan Ćurković, što je otkrio za portal Republika.rs.


- Izašao sam sa stadiona u 75. minutu, bilo me je sramota onoga što sam gledao. Ne toliko sramota koliko razočaranje igrom jer sam bio svestan da ne može ništa da se promeni. Izgubio sam nadu da možemo da pobedimo. To nije ono što očekujem od Partizana. Takva igra me iritira. Nije bilo sile koja je mogla da me natera da ostanem na stadionu. Mogu sam da se nadam da će uskoro biti bolje - rekao je počasni predsednik Partizana za Republiku.
Republika

Foto: Starsport

Razočaran Partizanom - Ivan Ćurković

Osvrnuo se Ivan Ćurković i na nedavni 169. večiti derbi, koji je, iz ugla partizanovca, potvrdio slutnje da crno-beli nemaju šta da traže na Marakani.

- Pre meča sam se plašio da ne primimo petardu od Zvezde. Crveno-beli imaju bolji tim, mnogo su superiorniji i to se i pokazalo na terenu. Srećom se nisu obistinile prognoze raznih stručnjaka da će Zvezda ubedljivo slaviti, a neki su spominjali čak i 5:0 - kazao je Ćurković.

On krivce za to što se razočarao u voljeni klub vidi u svima u Humskoj, ali pre svega u fudbalerima i treneru.

- Duljaj je dobro rešenje, ali njemu treba vreme. Momci nisu zaboravili da igraju fudbal, ali samopouzdanje im je ravno nuli. A imaju dobru platu, imaju sve uslove da igraju dobro i moraju da naprave rezultat. Naravno, njih je neko doveo, sportski direktor i neki prethodni treneri, a sve je aminovala uprava. Mora da se zna šta je čiji posao. Ko je odgovoran za igru, golove i taktiku, ko za dovođenje igrača, a ko sve odobrava i obezbeđuje finansije za funkcionisanje kluba - dodao je Ćurković, pa se surovo iskreno okrenuo onome što čeka Partizan do kraja ove i u sledećoj sezoni.

Foto: Starsport

JOŠ ČEKA PRVU POBEDU - Igor Duljaj

- Partizan je igrama u Evropi doprineo da na jesen imamo jedan klub direktno u Ligi šampiona i drugi u kvalifikacijama, a strepi da li će on biti taj drugi uz Zvezdu. Umesto za prvo mesto, borimo se za drugo. Neki kažu da je to ponižavajuće, ja mislim da nije jer želim da gledam pozitivno. Verujem da će Partizan na kraju biti drugi i igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. A onda da zaigra kao protiv Kelna i Nice, a ne kao protiv Mladosti GAT (0:4) i Kolubare - zaključio je Ćurković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading