BEZBEDNOST DECE I BEZBRIŽNOST RODITELJA KAO PRIORITET OPŠTINE: Podeljena besplatna auto-sedišta na Savskom vencu

Autor:

Vesti

09.03.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela auto-sedišta za decu sa Savskog venca uzrasta do tri godine priređeno je danas u Svečanoj sali GO Savski venac. Besplatna auto-sedišta za blizu 150 dece treću godinu zaredom obezbedila je Opština u saradnji sa Auto-Moto Savezom Srbije, a uručili su ih predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i direktor sektora komercijalnih poslova u AMSS Nebojša Mandić.

BEZBEDNOST DECE I BEZBRIŽNOST RODITELJA KAO PRIORITET OPŠTINE: Podeljena besplatna auto-sedišta na Savskom vencu

Foto: GO Savski Venac

Tim povodom Miloš Vidović je poželeo roditeljima i deci udobnu i bezbrižnu vožnju uz poruku da Savski venac nastavlja da gradi dobre navike pa je tako do sada, zaključno sa ovogodišnjom akcijom, Opština omogućila sigurniju vožnju za skoro 400 mališana sa teritorije opštine. 

Republika

Foto: GO Savski Venac

 

- Bezbednost mališana i ujedno bezbrižnost roditelja je glavni cilj ove akcije koju sprovodimo u skladu sa nacionalnom politikom podizanja nataliteta i merama podrške roditeljima. Želimo da pomognemo roditeljima pri uštedi u kućnom budžetu i želimo da znaju da smo uvek uz njih. Raduje me to što se naša opština podmladila, što imamo više dece na Savskom vencu, a to potvrđuje činjenica da je ove godine stiglo najviše prijava - naglasio je Vidović zahvalivši se AMS Srbije na podršci u realizaciji projekta.

Republika

Foto: GO Savski Venac

 

- Nastavićemo da među prioritetima u svom radu i ubuduće imamo decu i briga o njihovom lepšem odrastanju na Savskom vencu.

Republika

Foto: GO Savski Venac

 

Prema rečima direktora sektora komercijalnih poslova u AMSS Nebojše Mandića ova akcija je važna jer ima za cilj podizanje svesti o bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju.

Republika

Foto: GO Savski Venac

 

- Drago nam je što smo u prilici da pomognemo roditeljima, a Auto-moto savez Srbije je uvek na raspolaganju kada je reč o aktivnostima usmerenim ka povećanju bezbednosti u saobraćaju, posebno dece.  Posedovanjem Super članskog paketa učiniće da roditelji sledećih godinu dana budu bezbrižni ukoliko im zatreba bilo kakva vrsta pomoći na putu u Srbiji i Evropi - izjavio je Mandić objasnivši da je bonus poklon za roditelja uz autosedišta uručena pomenuta kartica koja se aktivira slanjem SMS poruke, a članstvo važi godinu dana.

Republika

Foto: GO Savski Venac

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading