E, OVO JE BOMBA! Nenad Lalatović se VRAĆA u Novi Sad?!

Autor:

Sport

04.03.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentni srpski stručnjak mogao bi na klupu Mladosti GAT.

E, OVO JE BOMBA! Nenad Lalatović se VRAĆA u Novi Sad?!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Mladosti GAT na kratko su oduševili javnost kada su savladali Partizan u Humskoj sa 4:0, ali je posle toga usledio crni niz koji je rezultovao odlaskom šefa stručnog štaba Ljubomira Ristovskog.

Novosađani traže trenera, a poput bombe odjeknula je informacija da bi na klupu ove ekipe mogao da sedne niko drugi do Nenad Lalatović!

Temperamentni stručnjak trenutno vodi niški Radnički i, igra sudbine je rekla tako, da će se upravo Mladost i tim sa "Čaira" sresti u narednom kolu Superlige Srbije (ponedeljak, 18.00).

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

Da li je ovo "koska" i lažna informacija te pokušaj da se destabilizuje niška ekipa pred ovu utakmicu, ili će Lalatović stvarno put Novog Sada, grada u kom je već sedeo na klupi Vojvodine ostaje da se vidi.

Prema informacijama koje je preneo Sport klub, Lalatović bi na klupu Mladosti trebao da sedne odmah posle meča u ponedeljak.

Isti izvori tvrde da u Nišu nisu zadovoljni radom srpskog trenera, a da bi se on rado vratio u grad koji veoma voli, te da je na pomolu velika bomba u domaćem fudbalu.

Šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi u danima koji su pred nama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading