POTPUNO POLUDEO: Lalatović pravio HAOS, Radnički čudesnim preokretom do pobede!

Autor:

Sport

04.02.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su još dva meča 20. kola domaćeg prvenstva.

POTPUNO POLUDEO: Lalatović pravio HAOS, Radnički čudesnim preokretom do pobede!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su sa 2:1 Mladost iz Lučana na startu prolećnog dela Mozzart bet Superlige Srbije.

Trener velikana sa Čaira Nenad Lalatović još jednom je imao svoj šou, a utakmicu je nakon crvenog kartona završio u 63. minutu.

Njemu je glavni sudija meča Nikola Radaković najpre pokazao žuti, a onda i crveni karton zbog konstantnih prigovora Lalatovića.

Popularni Lalat ostao je u čudu, u jednom trenutku je klekao, a sve vreme je nastavio da nešto dobacuje, ali je na kraju morao da ode u svlačionicu.

Ipak, na kraju svega imao je razloga da slavi, pošto je Radnički u drugom poluvremenu stigao do preokreta.

Nikola Jojić je doneo prednost ekipi Mladosti iz Lučana u 40. minutu. Na startu drugog dela igre eksprenso je na 1:1 izjednačio Aleksandar Pejović, da bi tri velika boda "meraklijama" doneo Miljan Škrbić u 91. minutu.

Ranije tokom dana Voždovac je u Kragujevcu pobedio domaći Radnički sa 1:0 pogotkom Miloša Pantovića sa bele tačke u prvom poluvremenu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading