LALATOVIĆEVA IZJAVA PODIGLA BURU: Trener Radničkog iz Niša ponovo u CENTRU PAŽNJE!

Autor:

Sport

23.02.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati stručnjak je u samo nekoliko rečenica privukao veliku pažnju javnosti.

LALATOVIĆEVA IZJAVA PODIGLA BURU: Trener Radničkog iz Niša ponovo u CENTRU PAŽNJE!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Napretka iz Kruševca savladali su ekipu Radničkog iz Niša sa 2:0 (0:0) u prvoj utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Nakon mirnog prvog dela igre, u drugom smo videli dva crvena kartona, po jedan na obe strane, uz dva postignuta gola, a na kraju je zasluženo slavila domaća ekipa, koja je na taj način stigla do prvih bodova u prolećnom delu sezone.

Na klupi Nišlija je na ovoj utakmici sedeo Nenad Lalatović, koji je za svoje standarde neuobičajeno mirno vodio duel.

Nije uticalo na utakmicu takvo vođenje, nisam želeo da budem agresivniji, to su neki moji razlozi koje znaju ljudi iz kluba... Kada neke stvari znam, ne želim da vodim na utakmicu na način kako bi vodio, to je to, ostavljam to za sebe i ljude iz kluba - izjavio je Lalatović nakon duela.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović, trener niškog Radničkog

Radnički iz Niša je dobio crveni karton u 54. minutu, a Lalatović smatra da je to jedan od razloga poraza njegove ekipe.

- Sigurno da jeste, imali smo igrača manje, primili smo gol iz penala. Posle toga pravimo, kad su oni dobili crveni karton, kad smo mogli da preokrenemo, pravimo grešku gde igrač ide kontra nogom, gde Batajić ulazi ispred njega, daje drugi gol i tu je utakmica bila završena - zaključio je trener Radničkog.

Posle ove utakmice, kruševački tim se nalazi na 11. mestu na tabeli sa 22 osvojena boda, koliko ima i Radnički, ali se on zbog slabije gol-razlike nalazi na mestu ispod Napretka.

https://www.sofascore.com/tournament/football/serbia/mozzart-bet-superliga/210

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading