RASISTIČKI SKANDAL NIJE PRVI HAOS U KRUŠEVCU: Sećate li se kako su huligani gnusno vređali i napadali Lalatovića? (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadašnji trener Radničkog iz Niša morao je da se brani na sve dozvoljene i nedozvoljene načine.

RASISTIČKI SKANDAL NIJE PRVI HAOS U KRUŠEVCU: Sećate li se kako su huligani gnusno vređali i napadali Lalatovića? (VIDEO)

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Partizana su na startu prolećnog dela sezone u Kruševcu savladali ekipua Napretka, a ta utakmica će nažalost ostati upamćena po rasističkom skandalu.

Naime, navijači domaćeg tima su ispuštali majmunske krike kako bi vređali tamnopute igrače crno-belih.

Međutim, to nije prvi skandal u režiji navijača Napretka.

Podsetimo, krajem 2018. godine je Radnički iz Niša gostovao u Kruševcu, a sa klupe je goste vodio Nenad Lalatović.

Tada su navijači sa tribina tokom meča vređali Lalatovića, koji je prethodno vodio njihov klub, psovavši mu ženu i decu.

Isto se nastavilo i na konferenciji za medije, gde je umalo došlo i do fizičkog sukoba između huligana i trenera gostiju.

- Ko je pustio ovog dripca ovde da dođe i mene da vređa. Za mene je konferencija završena. Pustila si da me čovek ovde psuje i vređa. Sram te bilo - grmeo je tada temperamentni stručnjak na portparolku Napretka.

- Ovde, sam radio, ginuo sam za vas, spasao vam da ne ispadnete iz lige. I onda mi ovako vraćate. Ovo je vaša sramota. To što ste pustili huligana da me vređa. I dripca. Ja se ne plašim nijednog navijača. Treba da te bude sramota i što si mi postavila onakvo pitanje. Ja znam ko te je naučio da postavljaš onakva pitanja. Jel to onaj što danas nije došao na utakmicu?Ne može ovaj huligan da dođe i da me vređa - besan je bio Lalatović.

Na pomenutoj konferenciji bio je i tadašnji trener Napretka Milorad Kosanović koji je smirivao situaciju, ali mu baš i nije polazilo za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading