LALATOVIĆ DOBIO PO NOSU: Strateg DRAKONSKI kažnjen posle ISKLJUČENJA!

Autor:

Sport

09.02.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Radničkog iz Niša neće moći neko vreme da sedi na klupi svog tima.

LALATOVIĆ DOBIO PO NOSU: Strateg DRAKONSKI kažnjen posle ISKLJUČENJA!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović, šef stručnog štaba niškog Radničkog, kažnjen je sa četiri utakmice zabrane vođenja ekipe, odlučila je Disciplinska komisija FSS.

Lalatovića je vrlo skupo koštalo isključenje iz prvog kola prolećnog dela sezone, u kom je njegov savladao ekipu Mladosti sa 2:1, kada je u 63. minutu dobio prvi, a samo minut kasnije i drugi žuti karton, čime je zaradio isključenje sa utakmice.

Otežavajuća okolnost po trenera je bila ta što mu ovo nije prvi put da je zaradio isključenje, a nalazio se i pod uslovnom kaznom, koja je glasila da ukoliko mu se isti incident ponovi, biće kažnjen sa četiri utakmice zabrane vođenja ekipe.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović, trener Radničkog iz Niša

To se sada i desilo, pa Lalatović neće voditi Radnički na utakmicama protiv Novog Pazara, Radnika, Napretka i Vojvodine. Prvi naredni meč na kom će moći da sedi na klupi će biti 5. marta, kada će se njegov tim sastati sa ekipom Mladosti GAT.

Ipak, šef stručnog štaba Radničkog će imati pravo na žalbu drugostepenom organu.

Ovo nije jedina presuda doneda na sednici. Od Napretka je zatraženo objašnjenje situacije u kojoj su upućeni rasistički pokliči na račun Dijabatea, a presuda se očekuje naredne sedmice. Takođe, Čukarički je kažnjen sa 60.000 dinara nakon što su igrači ovog tima zaradili pet žutih kartona u meču sa Spartakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading