REAKCIJA SAVEZA: Sprema se DRAKONSKA kazna!

Autor:

Sport

07.02.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub će snositi posledice zbog dešavanja na meču 20. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

REAKCIJA SAVEZA: Sprema se DRAKONSKA kazna!

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate na meču Napredak - Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak u Kruševcu na startu drugog dela Mozzart bet Superlige Srbije (1:0).

Jedini pogodak na meču postigao je Fuseni Dijabate, a upravo je pomenuti igrač bio centralna figura nesportskih dešavanja koja su se desila u Kruševcu.

Pojedini navijači Napretka rasističkim uvredama napali su tamnopute fudbalere Partizana, pre svih Dijabatea, te su bacili senku na ovu utakmicu. Iz kluba su se oglasili saopštenjem u kom su najoštrije osudili ovaj incident i istakli su da će vinovnike kazniti doživotnom zabranom ulaska na stadion.

Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje rasističke uvrede upućene fudbalerima. Ograđujemo se od sramnog ponašanja nekolicine nazovi navijača i učinićemo sve da ih identifikujemo i trajno im zabranimo ulaz na stadion. Nažalost, ovakvi izolovani incidenti se dešavaju na svim svetskim stadionima, a mi ćemo kao klub pod hitno preduzeti sve mere da ovu pojavu sasečemo u korenu - poručili su Kruševljani.

Republika

Foto: Starsport

Dijabate i fudbaleri Partizana slave gol u Kruševcu

 

Ipak, i pored toga što se Napredak ogradio od pojedinaca koji su napravili problem, klub se suočava sa drakonskom kaznom. U sve se uključio i Fudbalski savez Srbije, a epilog bi mogao da bude prilično loš po Napredak, jer je direktor takmičenja Zajednice klubova Aleksadnar Pivić podneo prijavu, pa je sada lopta kod Discipilinske komisije FSS.

Očekuje se da Napredak bude kažnjen utakmicama pred praznim tribinama, a koliko će ih biti ostaje da se vidi. Kapije će se gotovo izvesno zatvoriti, a da li će to biti na jednom meču ili će kazna biti još teža pokazaće dani pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading