ALBANKA KAO BARBIKA ZA ODRASLE NAVUKLA DVE TRAKE PREKO GRUDI I PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM: Svi zgranuti OVIM “Pokrij tu sramotu“

Autor:

Lifestyle

07.02.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošetala je crvenim tepihom, a grudi samo što nisu ispale.

ALBANKA KAO BARBIKA ZA ODRASLE NAVUKLA DVE TRAKE PREKO GRUDI I PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM: Svi zgranuti OVIM “Pokrij tu sramotu“

Foto: www.profimedia.rs

Pevačica u roze haljini

Američka pevačica albanskog porekla Bebe Redža prošetala je crvenim tepihom i pojavila se na jučerašnjoj dodeli Gremi nagrade u Los Anđelesu, a tom prilikom ponela je haljinu zbog koje vilica pada. Sićušna roze, Barbi haljina sečena je na grudima i otkriva baš sve. Na sve to dodala je i roze rukavice,a  plava kosa upotpunila je njen naziv “Barbi“. Ona je podelila nekoliko fotografija na društvenim mrežama i pozdravila fanove. Ljudi koji nisu naklonjeni njoj, primetili su ogromne grudi istaknute u prvi plan i komentarisali da bi trebalo “sramotu“ da pokrije.

Foto: Instagram/ beberexha

Bebe Redža pokazuje novu frizuru

Takođe, mnogi su primetili da joj grudi nisu jednake, kao i da ih dve trake jedva drže pa su je dodatno potkačili. Zbog stajlinga niko je nije poštedeo komentara, a neki od surovijih upravo su da je više nalik lutki za odrasle. Na sve to i kosu je stilizovala kao su se sedamdesete i dodatno upotpunila svoj provokativan izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

Ona se za ovaj događaj odlučila za brend Moschino. Inače, pravo ime pevačice je Breta, a malo pre sinoćne svečanosti, u subotu, pojavila se na događaju takođe u dekoltiranoj crnoj haljini, što je isto izazvalo oprečne komentare. Ona je nominovana za Gremi na osnovu pesme sa Dejvidom Getom u kategoriji za najbolji snimak, piše “Dejli mejl“.

Inače, Bijonse je osvojila 32. nagradu Gremi, najprestižnije priznanje u svetu muzike, i ušla je u istoriju s obzirom na to da ima najviše Gremija ikada. Nagradu je dobila za najbolji dens/elektronski album za plesni opus Renaissance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

07.02.2023 20:26

Ne volim kada pevaljke pokazuju i nude svoje telo. Treba da pokazuju svoj glas i pevanje.