KAKO ĆEŠ TI DA OBUČEŠ OVO? Mislili su da nema šanse, a onda se uvukla u najuži BODI ikada, reakcije su URNEBESNE! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

30.01.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plus sajz manekenka obukla je "bodi Kim Kardašijan".

KAKO ĆEŠ TI DA OBUČEŠ OVO? Mislili su da nema šanse, a onda se uvukla u najuži BODI ikada, reakcije su URNEBESNE! (VIDEO)

Foto: TikTok/ sarahhhrae

Sara Rej pokazuje šta će obući

Influenserka Sara Rej Vages svakodnevno objavljuje recenzije proizvoda, odlazi u kupovinu i savetuje pratioce kako da pametnije troše. U jednom videu na TikTok - u pokazala je novu haljinu koju je kupila. Reč je o popularnoj haljini Skim Soft Loung  dugih rukava u sivoj boji koja košta 88 dolara, kao i bodiju koji je obukla ispod.

Ona je obukla haljinu i pokazala gledaocima kako joj stoji. U trenutku se našalila da će se zbog haljine "ugušiti". Zapravo, ne zbog haljine nego ona ispod ima braon kombinezon koji pomaže da joj se oblikuje telo. Mnogi su pomislili kako će uopšte uspeti da obuče tako minijaturan bodi, ali zapravo materijal dozvoljava da se rastegne i da savršeno oblikuje figuru.

Foto: TikTok/ sarahhhrae

Sara Rej obukla haljinu i bodi ispod nje

Nije obukla brushalter, a zahvaljujući upravo bodiju koji pravi figuru kao što ima Kim njeno telo postalo je perfektno oblikovano. Struk joj je došao do izražaja, a nijednog momenta se nije primetilo da nema brushalter, kao ni donji veš.

Pozirala je iz različitih uglova kako bi ljudi bolje procenili figuru koju ovaj izbor garderobe pravi. Malo je reći da su se fanovi oduševili njenim izborom, a neki su tvrdili da doslovno gori!

- Saro, ta haljina je baš za tebe! - pisali su.

- Devojko, ovo izgleda neverovatno - rekli su, a prenosi "Sun".

 

Da li se vama dopada kako joj stoji haljina?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading