ŠOU SE NASTAVLJA! Lalatović OPET u centru pažnje!

Autor:

Sport

17.02.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti za sve u Nišu.

ŠOU SE NASTAVLJA! Lalatović OPET u centru pažnje!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović i Gordan Petrić

Nenad Lalatović ponovo će biti u centru pažnje, ovog puta na utakmici koju će u okviru Superlige Srbije odigrati niški Radnički i Radnik iz Surdulice.

Naime, žalba Nišlija na suspenziju Lalatovića je usvojena, pa je Fudbalski savez Srbije objavio da će temperamentni stručnjak ponovo sedeti na klupi svog tima već protiv Radnika.

Lalatović je suspendovan zbog crvenog kartona protiv Mladosti iz Lučana kada je imao šta da kaže arbitrima Milanu Iliću i Nikoli Radakoviću.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

Slučaj je došao do Disciplinske komisije FSS, koja ga je kaznila suspenzijom na još četiri meča, a posle toga imao je svoj šou kada je pozvao i državu da se umeša u njegov slučaj.

Ja molim ministra policije da se umeša u ovo. Ja imam dojave da je to urađeno namerno. Nek se pozove sudija Ilić i nek bude ispitan da li je to uradio namerno. Pričam da će mi se desiti. Sad sam u pravu. To je moralo da se desi da bih bio udaljen sa terena. Nisu mogli da izdrže, već u prvom kolu. Ja sad molim moju državu da me zaštiti, ministra policije. Ovde nešto smrdi. Ovo što govorim je očigledno - rekao je nakon poslednje suspenzije, između ostalog, Lalatović.

Sve ovo urodilo je plodom, Disciplinska komisija FSS preinačila je odluku te će se Lalatović brže od očekivanog vratiti na klupu i moći će da nastavi svoj trenerski šou koji publika u Srbiji dočekuje sa odobravanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading