IMAM DOJAVU DA JE NAMERNO: Lalatović traži od države da ga ZAŠTITI posle DRAKONSKE kazne!

Autor:

Sport

10.02.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trenerski stručnjak se i dalje ne miri sa odlukom Disciplinske komisije.

IMAM DOJAVU DA JE NAMERNO: Lalatović traži od države da ga ZAŠTITI posle DRAKONSKE kazne!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović, trener niškog Radničkog, dobio je strogu kaznu od četiri meča suspenzije, nakon što je dobio crveni karton na utakmici protiv Mladosti.

Radnički je slavio u tom meču, ali je to ostalo u senci kazne koju je Disciplinska komisija FSS-a izrekla poznatom treneru, koji zbog toga neće moći da vodi ekipu sve do 5. marta. Sada se o svemu oglasio i Lalatović, koji smatra da je sve ovo namerno urađeno..

- Ti koji su me sklonili su svesni svega. Svi drhte. Šta uraditi? Skloniti Lalatovića. Videli su da smo u usponu forme, morali su to da urade. Stalno Lalatović ima neku teoriju zavere, a ovo nije zavera. Čekala se utakmica, bile su sudije... Ja sam tema broj 1 na seminarima za sudije gde je traženo da se izbacim. Njima je rečeno da su oni jedna porodica i da to ne sme da izađe, ali je opet došlo do mene. Ja sam nazvao gospodina Filipovića i rekao mu da ga molim da me pusti da radim. Taj sudija, suspendovani sudija Ilić iz Ćurpije, bio je četvrti sudija - kazao je Lalatović.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović, trener Radničkog iz Niša

Zatim je i dodao kako je sve to izgledalo pokraj aut linije.

- Prvo poluvreme je stajao pored mene i upozoravao da ne izlazim iz prostora. Nikad mirniji nisam bio na utakmici. Na poluvremenu Ilić je išao iza mene i rekao da će da ga kazne jer sam ja izašao iz prostora. Sve mi je bilo jasno. Ništa nisam uradio. Moja deca bi bolje organizovala da me izbace. Sad sam dobio žuti, a pričao sam Petru, pitao ga što ne centrira. On zove prvog sudiju i kaže "Daj Nešku žuti karton!" Neško sedi čovek i kaže: "Alo, bre! Šta sam ti ja uradio!" I kaže da da meni žuti. Ja već sa tim kartonom nemam pravo da vodim utakmicu protiv Pazara. Onda mi kaže da se smirim da ne bi dobio i crveni, ja mu kažem da mi da crveni ako želi. Onda zove glavnog i zato sam ja dobio četiri utakmice - zaključuje Lalatović.

Šef struke Nišlija je pozvao i policiju da ispita ovaj slučaj.

Ja molim ministra policije da se umeša u ovo. Ja imam dojave da je to urađeno namerno. Nek se pozove sudija Ilić i nek bude ispitan da li je to uradio namerno. Pričam da će mi se desiti. Sad sam u pravu. To je moralo da se desi da bih bio udaljen sa terena. Nisu mogli da izdrže, već u prvom kolu. Ja sad molim moju državu da me zaštiti, ministra policije. Ovde nešto smrdi. Ovo što govorim je očigledno - zaključio je Lalatović.

Podsetimo, Lalatović je bio pod uslovnom kaznom, koja se sada automatski aktivirala, pa trener Nišlija neće biti na klupi na mečevima protiv Novog Pazara, Radnika, Napretka i Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading