PROMENE NA TERAZIJAMA! Nekadašnji kapiten Partizana ulazi u FSS!

Autor:

Sport

10.02.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće ulogu delegata u Skuštini Saveza.

PROMENE NA TERAZIJAMA! Nekadašnji kapiten Partizana ulazi u FSS!

Foto: Starsport

Stefan Babović i Saša Ilić

Fudbalski savez Srbije polako, ali sigurno postaje centralna tema javnosti.

Po kuloarima kruže priče ko bi sve mogao da se nađe na čelu Saveza, a dok javnost spekuliše i licitira imenima, stižu nam novosti sa Terazija.

Prema saznanjima našeg portala, nekadašnji kapiten Partizana, Stefan Babović, ulazi u Fudbalski savez Srbije i postaće delegat Skupštine FSS-a, a sve na predlog superligaša, Napretka iz Kruševca.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Babović

 

On će zameniti Valentinu Vasić, a prema pravilima FSS-a moći će i da se kandiduje za mesto predsednika Saveza.

Babović je igračku karijeru završio 2016. godine, a nastupao je za veliki broj klubova. Ponikao je u Partizanu gde je stigao i do seniorskog tima, zatim je preko OFK Beograda stigao do Nanta. Bio je i u Fejenordu, ponovo Partizanu, Saragosi i Voždovcu, da bi karijeru završio tamo gde je sve i počelo - u Humskoj.

Krajem 2022. godine Stefan Babović izabran je i u novi Upravni odbor OFK Beograda i to na mesto potpredsednika, a sada će imati priliku da se uključi i u rad Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Tokom igračkih dana Babović je imao priliku i da nastupa za reprezentaciju Srbije za koju je odigrao ukupno četiri utakmice, a najdublji trag definitivno je ostavio u dresu Partizana. Imao je čast da crno-bele predvodi i sa kapitenskom trakom oko ruke, a na 144 utakmice za klub iz Humske postigao je 25, a namestio 33 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Slobo

10.02.2023 19:54

Vec se realizuju ,,humane,,zamisli zvezdinih funkcionera.Oporavak OFK Beograda tece ,,po planu,, ?Stefan je ,,maska,,njihove naslednike!