TERALI DEVOJKU NA PROSTITUCIJU: Htela da ih napusti, tražili joj "otkazni rok"! Evo kolika im kazna preti za podvođenje

Autor:

Hronika

10.02.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan slučaj podvođenja, u kome je devojka navedena na prostituciju putem oglasa objavljenog na internet sajtu.

TERALI DEVOJKU NA PROSTITUCIJU: Htela da ih napusti, tražili joj "otkazni rok"! Evo kolika im kazna preti za podvođenje

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su Aleksandar M. i Jovana Š. zbog sumnje da su od septembra do 7. novembra 2022. godine dovođenjem u zabludu, a potom i pretnjom vrbovali 26-godišnju oštećenu za prostituciju i seksualnu eksploataciju, piše Telegraf.

Sumnja se da su oni namamili oštećenu da se odaje prostituciji putem oglasa objavljenog na internet sajtu, tako što su joj saopštili po kojim cenama će naplaćivati seksualne usluge, koje su reklamirali putem Hallo oglasa.

Oštećena nije imala pravo izbora klijenata, nije mogla odbiti agresivnog klijenta, pod pretnjom da će novac od odbijenog klijenta morati sama da nadoknadi.

Kada je htela da prestane da se bavi prostitucijom Aleksandar M. joj je tražio “otkazni rok” od 15 dana, ucenjujući je pozivima i SMS porukama, upućujući joj pretnje u vezi sa njenom porodicom, piše Telegraf.

DO 12 GODINA ZATVORA

Aleksandru M. i Jovani Š. na teret se stavljaju krivična Trgovina ljudima za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina zatvora i Posredovanje u prostituciji za koje predjivane kazna šeest meseci do pet godina zatvora i novčana kazna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading