OFK BEOGRAD DOBIO NOVO RUKOVODSTVO: Minić prvi čovek kluba, Terzić i Babović potpredsednici, Mrkela direktor

Autor: Tanjug

Sport

21.12.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantičari" kreću ispočetka.

OFK BEOGRAD DOBIO NOVO RUKOVODSTVO: Minić prvi čovek kluba, Terzić i Babović potpredsednici, Mrkela direktor

Foto: OFK Beograd

Nekadašnji funkcioner OFK Beograda Momčilo Minić izabran je za predsednika kluba, dok su novi potpredsednici Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac, odučeno je na Skupštini kluba.

Novo rukovodstvo dolazi posle neuspele epizode uprave na čelu sa Dušanom Petkovićem i učiniće sve da se slavni klub, koji trenutno igra u srpskoj ligi, ekspresno vrati u viši rang, a zatim i dodatno ojača i vrati se u elitno društvo srpskog fudbala.

Novo rukovodstvo imaće saradnju sa Crvenom zvezdom, na čijem čelu je kao generalni direktor Zvezdan Terzić, dugogodišnji kapiten i fukcioner OFK Beograda, a prema informacijama Tanjuga crveno-beli će i igrački pomoći OFK Beogradu.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Terzić

Za novog generalnog direktora biće postavljen Stevan Višnjić, a za sportskog direktora Andrej Mrkela, sin Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele, takođe bivšeg igrača "romantičara".

Novi Upravi odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading