FSS zakazao vanrednu izbornu sednicu Skupštine!

Autor:

Sport

10.02.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka pada za nešto više od mesec dana.

FSS zakazao vanrednu izbornu sednicu Skupštine!

Foto: Republika

Sportski centar FSS u Staroj Pazovi

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković zakazao je vanrednu Izubornu skupštinu za 14. mart, saopšteno je na sajtu FSS.

Na Skupštini će posle dve godine biti izabran novi predsednik Saveza, nakon što je u martu 2021. godine Slaviša Kokeza podneo ostavku.

- Obaveštavaju se članovi (delegati) Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da je dana 10.02.2023. godine zamenik predsednika FSS doneo Rešenje kojim je zakazana vanredna izborna sednica Skupštine FSS XXVII saziva za dan 14. mart 2023. godine (utorak), sa početkom u 14:00 časova, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi - navodi se na sajtu FSS.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić je jedan od kandidata za novog predsednika FSS

Takođe se dodaje i da od ovog trenutka više nije moguće izvršiti zamenu delegata koji će učestvovati u radu Vanredne sednice Skupštine FSS zakazane za dan 14. mart 2023. godine.

Kandidati za novog predsednika, za sada, su nekadašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda, reprezentativac naše zemlje, jedan od najboljih defanzivaca sveta u ovom veku Nemanja Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading