TSC HOĆE U EVROPU! Lazetić JASAN: Nema zdravo za gotovo!

Autor:

Sport

24.02.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener kluba iz Bačke Topole obratio se medijima pred meč sa Spartakom.

TSC HOĆE U EVROPU! Lazetić JASAN: Nema zdravo za gotovo!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a u subotu dočekuju ekipu Spartaka u utakmici 23. kola Superlige Srbije. Ekipa iz Bačke Topole je trenutno treća na tabeli sa 45 bodova, dok je subotički tim na 14. mestu.

Trener TSC-a, Žarko Lazetić je rekao da je njihova epika favorit ali da se ne treba previše opuštati, posebno kada je u pitanju subotički Spartak.

- Mislim da ceo klub dobro nosi tu ulogu koja nam je pripisana. Ipak, ne uzimamo stvari zdravo za gotovo i svesni smo da svaka utakmica može da ode u smeru koji mi ne želimo i zato poštujemo protivnike. Ne gledamo tabelu jer znamo koliko kvaliteta Spartak ima, bez obzira na probleme u ovoj sezoni. Nesrećno su gubili utakmice u kojima su bili egal, sa golom razlike i to u poslednjim minutima. Imaju dobar tim i kvalitetne pojedince i pozicija na tabeli koju zauzimaju nije realna - rekao je Lazetić.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

 

Lazetić je rekao da je ekipa mnogo bolja nego prošle sezone.

- Stojimo bolje iza lopte dok gradimo napade, nismo imali mnogo protivničkih kontranapada, u poslednja dva meča smo mnogo bolje kontrolisali utakmicu nego ranije i tome ćemo težiti u nastavku prvenstva. Posebno ćemo na to obratiti pažnju na utakmici protiv Spartaka jer znamo da napred imaju brze i kvalitetne igrače. Trudićemo se da, kada mi imamo loptu, budemo što mirniji i sigurni, a da nakon izgubljene lopte reagujemo adekvatno i ne dozvolimo kontru - naveo je trener Spartaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading