PRVE FOTOGRAFIJE SLOBE RADANOVIĆA SA JELENOM I SINOM! Pevač izveo suprugu i naslednika iz porodilišta, emotivan prizor će vas raznežiti! (VIDEO)

Autor: Aleksandra ISAILOVIĆ

Zabava

24.02.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović izveo je suprugu Jelenu i sina Damjana iz porodilišta.

Sloba Radanović nedavno je po prvi put postao otac, kada se njegova supruga Jelena porodila na jednoj privatnoj klicini na Novom Beogradu i na svet donela dečaka, kom su ponosni roditelji dodelili ime Damjan.

Kako je oporavku nakon porođaja došao kraj, ekipa portala Republika sačekala je pevača i njegovu lepšu polovinu ispred bolnice, koji su ovom prilikom prvi put prošetali sina.

Naime, Sloba je u nosiljci koju je poneo sa sobom smestio naslednika, a ispred njih je išla Jelena u pratnji starijeg sina. Iako se tek porodila, Radanovićka je zablistala u ležernom izdanju sa širokim osmehom. Jelena je od uzbuđenja u jednom momentu i poljubila pevača, a zatim su se svi smestili u automobil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading